2016. augusztus 10., szerda

Nem haltam meg, még élek!

Sziasztok! Ez nem egy normális bejegyzés, de úgy gondolom, hogy tartozom ennyivel. Eltűntem. Elég csúnyán. Emiatt is szeretnék elnézést kérni, tényleg nem volt szép tőlem, sőt, ilyen hosszú kihagyásaim sem. Szóval felvázolom, hogy mi a nagy helyzet:

Meghaltál?

Nem, és köszönöm az aggodalmat azoknak, akik ilyen e-maileket és üzeneteket küldtek :D Élek, jól vagyok és egy jó darabig még nem tervezem feldobni a pacskert!

Abbahagyod az írást?

Dehogy hagyom! Ilyeneket ki se találjon senki! Az EHP egy olyan sztori, amit akkor is befejezek, ha időközben kitör a zombi apokalipszis (10x estem neki ennek a szónak, mire végre letudtam írni)

Hol az új rész?

Az új rész kész, mindössze egy egyszerű indok van, ami miatt nincs kint: Nekem nem tetszik. Én elsősorban úgy szoktam kitenni a részeket, hogy nekem tetszenek, mert akkor tudom, hogy nektek is tetszik. Azonban ha én nem vagyok megelégedve a sztorival, akkor tőletek mit várjak?

Mégis mi történt?

Az utolsó rész, ha jól emlékszem, akkor januárban jelent meg. Nos, ez volt az a kemény időszak, amikor eléggé depressziós voltam. És nem, nem a bandát Istenítettem, hanem lelkileg összetörtem. Volt egy lány, aki eléggé megkeserítette az életem, pszichológushoz is járnom kellett miatta, ezért az a rész is, igencsak nyögve-nyelősen ment, de utólag tetszik, szóval Hál'Isten nem látszott rajta a hangulatom. Ezek után, olyan március körül, végre kezdtem talpra állni, akkor azonban másra kellett összpontosítanom, ugyanis, amíg én sajnáltattam magam, addig leromlott a tanulmányi átlagom. Szóval akkor az utolsó, amire gondoltam, az az új rész volt. Bocsi, de hát gondolom megértitek.
Ez időtájt mamám is műteni kellett, ami miatt megint sok gombóc volt a torkomban, s míg mamám a kórházban volt, anyám is majdnem... hát na. De a lényeg, hogy mindenki él, minden happy, én meg azt hittem, hogy majd nyáron bepótolok mindent. Aha. Én, naiv hülye gyerek.
Úgy gondolom, hogy ki kell ezt mondanom. Nem hazudhatok nektek, az olvasóimnak. A helyzet, ami miatt már rég volt rész, és ami miatt nem jelentkezek: megbuktam.
Meghúztak matekból, szóval augusztus 24-25. pótmeccs, és első sorban most erre tanulok. Igyekszem a blogra is időt szakítani, hisz mint látjátok, egy új design-t már beújítottam, a rész is kész, csak helyre kell pofozni. Nagyon sajnálom a dolgot, én sem így akartam, de hát na. Matektanárom egy állat, aki csak azt engedi át könnyen, akit szeret, vagy akinek nagy a melle... de csak kicsit legyél kancsalabb, mint a másik!
Szóval engem és még két másik lányt meghúzott, a többieket viszont átengedte. És a kis rohadéknak még volt pofája kijelenteni: Most miattatok nem mehetek Horvátországba nyaralni.
Érdemes még megjegyeznem, akik nála tanulnak matekot, ott buktak meg a legtöbben. Tudjátok, én amondó vagyok, hogy ha szar a csapat, akkor nem Őket kell elbocsátani, hanem az edzőt, na mindegy. Ráadásul a dolgozatokat nem adja ki, nem látom mi a hiba, s érdekes módon ahogy csinálom a mostani tanárnál (ugyanúgy, ahogy a dogáknál is csináltam), nála jó. Max a végeredmény hülyeség itt-ott, de már így is pontot kellene érnie. Ennyit a tanáromról.

Akkor most végleg vége? :'(

Dehogy :) Mindössze feltornázom magam, és utána visszatérek. Azonban nem ígérek semmit. De nem kell félnetek! Ha jövőre ilyenkor jelentkezem (azért durva lenne), akkor is folytatom. Nem fogom abba hagyni, amíg el nem jutok az epilógushoz! Ha minden úgy halad, ahogy az én kis részlistámban benne van, akkor 65 rész + epilógus, és remélem, ez így összejön.

Nem fogom abbahagyni!

Mindössze egy kis időt kérek, hogy egyenesbe kerüljek :) De ígérem, visszatérek, mert LiRo és a többiek is szerepelni akarnak, és mérgesek is rám. Szóval igyekszem! Remélem még maradtatok, akik ezt a szösszenetet elolvastátok. Addig is, itt egy gif, amit a következő rész végén akartam feltüntetni, de hülyeség lenne, már elmondtam, hogy hány részre lehet számítani :D 
Azért remélem a ti nyaratok jobban telik, mint az enyém ^.^


8 megjegyzés:

  1. HÁLA ISTENNEK! NAGYON SZERETEM A TÖRTÉNETED!!! 😍😍😍 remélem sikerül a pótvizsgád(?). Bármikor hozod a részt én el fogom olvasni mert nagyon jól írsz :) remélem jobban vagy és kitartást a továbbiakhoz ;)

    VálaszTörlés
  2. Örülök, hogy visszatértél és, hogy folytatod. Sajnálom, amibe az elmúlt hónapokban részt kelett venned és remélem jobbn vagy és a pótvizsgád is sikerülni fog. :)
    Várom a részt!

    VálaszTörlés
  3. Sajnálom a veled történteket és jó hogy visszatértél. ^^ A pótvizsgás dolgot teljesen átérzem, 9. év végén szintén matekból én is buktam. Egész nyáron kőkemény matek.. nagyon rossz volt. :/ Sok sikert és remélem sikerülni fog az a pótvizsga. :D Én német nyelvvizsgára készülök, de az mégsem ugyanaz. :)

    VálaszTörlés
  4. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  5. Huuu Hála az égnek . Én is azok közé tartoztam akik azt hitték abba hagyod . Huuu De örömmel hallom ,hogy folytatod . Viszont részvétem matek miatt .Ja és ami a depressziós része tudom milyen . Sok sikert a pótvizsgához ! :3 Ui : És nagyon jól írsz nagyon szeretem ezt a storyt .

    VálaszTörlés